neděle 21. ledna 2018

Kavárna doslova filmová

Nudili jsme se. Venku zima, že by psa nevyhnal (našeho Jerryho už vůbec ne), ale sedět doma, nebo courat po nákupáku se nám vážně nechtělo.  Podotýkám, že všecky dostupné stolní i X-boxové hry jsme už měli vyčerpané.


A tak jsme přeci jen na chvíli vystrčili nos do mrazu s tím, že půjdeme objevovat barrandovská místa, která ještě neznáme. Domů se přeci můžeme vrátit vždycky. Bydlíme tu teprve rok, času málo, stále je co objevovat.



Naši zmrzlou výpravu mohu považovat za úspěšnou. Nedaleko našeho domu se skromně krčí naprosto úžasná kavárna. Máte -li rádi filmy a kafe, určitě se sem musíte podívat. Pravda, okolí není zrovna reprezentativní, spíš připomíná výrobní podnik z dob nedávno (vlastně už dávno) minulých, ale o to milejší je samotný interiér kavárny FILM CAFE









Kafíčkovat tady můžete přímo v originálních filmových dekoracích ze známých filmů i seriálů. Např. Amdeus, Vyprávěj, První republika a ti, kteří se rádi bojí si mohou vychutnat kávu v "kulisách" amerického hororu Hostel. 




Pochopitelně se vám může stát, že dekoraci, na kterou se těšíte v kavárně už nenajdete. To v případě, že si "odskočila" právě zahrát do dalšího vznikajícího filmu, či seriálu. Takže co návštěva, to originál. Ovšem meníčko si přečtete z filmové klapky a to je úžasný zážitek především pro děti. 






Možná tomu nebudete věřit, ale mě byla taková zima, že místo milované kávy jsem si objednala svařáček.  Slibuji, že příště to určitě napravím a filmovou kávu ochutnám. 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------




PS: Tyhle báječné palačinky jsou špaldové a jsou            Štěpika.  




Žádné komentáře:

Okomentovat